Dr Hauschka filosofie

De huid bezit eigen krachten om zichzelf te verzorgen en te herstellen. Het doel van de Dr. Hauschka cosmetica is dit proces te ondersteunen en te stimuleren. Plantenextracten uit biologische teelt, minerale substanties, verzorgende oliën en wassen alsook natuurlijk etherische oliën, vormen de basis van deze hoogwaardige natuurcosmetica.

De producten bevatten geen chemisch- synthetische kleur- en geurstoffen of conserveringsmiddelen.

De natuurlijke ingrediënten stimuleren de huid in haar eigen werking in plaats van haar extra te belasten. Ervaar zelf de positieve effecten van deze natuurcosmetica op uw huid, bij het dagelijks reinigen, versterken en verzorgen. De vetvrije nachtverzorging met plantenextracten op waterbasis, laat de huid ’s nachts ademen en bevordert zo het zelfherstellende vermogen.

De huid blijft mooi en gezond.

 

Gelaatsbehandelingen Dr. Hauschka

De klassieke Dr. Hauschka gelaatsverzorging

Een compleet programma voor regeneratie van de huid en volledige ontspanning. Met voetbad, het uitstrijken van de voeten en armen, ontspannende massages, reinigen, gezichtsdampbad, diepreinigend masker, lymfenstimulatie met penselen, kuur met ampullen, pakking, decolletébehandeling, dagverzorging en lichte make-up

Duur van de behandeling: ongeveer 2 uur

Dr Hauschka Revitaliseringsbehandeling

De oppepper voor een vermoeide huid. Bijzonder aanbevolen bij periodes met verandering zoals bij de wisseling van jaargetijden.

Duur van de behandeling: ongeveer 1 uur 30 min

Dr Hauschka Regeneratiebehandeling

Een regenererende gelaatsverzorging om het verouderingsproces te vertragen. Zeer geschikt voor de gevoelige, rijpere huid vanaf 40 jaar.

Duur van de behandeling: ongeveer 1 uur 30 min.

Dr Hauschka Acné behandeling

Voor de jonge onzuivere huid.

Dr. Hauschka behandeling voor het lichaam.

Dr. Hauschka handbehandeling.

Zorgt voor een intensieve verzorging van de huid met een handbad, reinigend masker, huidconditioner, handmassage, pakking en handcreme.

Duur behandeling: ongeveer 45 min.

Deze behandeling kan met of zonder een manicure genomen worden.

Dr Hauschka voetbehandeling

Zorgt voor een intensieve verzorging van de huid met een voetbad, voet- en beenmassage, verzorgende pakking en dagverzorging met bodymilk en voetcreme.

Duur behandeling: ongeveer 45 minuten

Deze behandeling kan met of zonder een pedicure genomen worden.